top of page

 EEN CONTENTSTRATEGIE OP MAAT 

 Jouw missie overbrengen middels social media. Je bent op zoek naar een manier die bij je past en waardoor jij de uitingen ook wil volhouden. Een manier om jouw online plek in te nemen, een manier die jou goed past. In vijf stappen creëert de MarketingMeid een contentstrategie op maat. 

 01 

DE AFSPRAAK

Zijn alle tools aanwezig om aan de slag te gaan? Sluit jouw huisstijl perfect bij jouw identiteit? Zo niet, dan geeft de MarketingMeid advies over aanpassingen. Hoe dan ook…, we zijn op weg!

 02 

STRATEGIESESSIE 

Welke merkwaarden horen bij jouw bedrijf? Dit onderzoeken we in stap 2. Vanuit je merkwaarden maken we een vertaling naar jouw contentplanning. Een planning die energie geeft en zorgt dat je met enthousiasme jouw content maakt of uitbesteedt. Dit alles om je boodschap te laten ‘landen’ bij jouw ideale klanten.

 03 

PRESENTATIE 
DOOR DE MARKETINGMEID

Ga er maar even goed voor zitten, want nu is de MarketingMeid aan zet! Al het werk uit stap 1 en 2 komt nu samen. De MarketingMeid presenteert de uitkomsten en we zetten de laatste puntjes op de i.

04

AAN DE SLAG

Tijdens deze afspraak staat de techniek centraal. Zijn alle instellingen goed ingesteld? Is alles op de juiste manier gekoppeld? En weet jij alles te vinden? De MarketingMeid zorgt voor een tutorial, zodat je altijd alle details kunt terugvinden.

05 

TERUGBLIKKEN

Yes, de contentplanning is actief! Je hebt voldoende input en creativiteit om de socials zélf verder op te pakken en jouw online-ruimte in te nemen!

PLAN HIER JE AFSPRAAK

KENNISMAKING

Voor een succesvolle samenwerking is een leuke klik noodzakelijk, daar ben ik van overtuigd! Kennis maken? Voel je welkom en plan hieronder een vrijblijvende kennismaking.

bottom of page