top of page

STRATEGIESESSIE

Jij hebt behoefte aan een plan, overzicht een duidelijke strategie om jouw doelen te bereiken of te optimaliseren. Wat is er allemaal mogelijk? Wat is het beste om te doen? Hoe zou het zijn wanneer de Marketingmeid met jou meedenkt? Fungeert als sparringpartner en zorgt dat jij straks een duidelijk plan van aanpak hebt en verder kan? Of helpt in de uitwerkingen?  

Middels een strategiesessie zet jij de eerste stap! 

Een strategiesessie geven wij vorm door middel van een brainstorm van 1,5 uur. Vooraf bespreken we welke onderwerpen op jou van toepassing zijn en waar je graag samen over wilt nadenken.  Dit kan zijn een campagne, een dienst, event of samen jouw contentkalender aanvullen met creatieve ideeën. Of is het een ander vraagstuk? We helpen je graag verder!

 01 

PLAN EEN AFSPRAAK

Via onderstaande tool kun je afspraak plannen voor een op jou geschikt moment. Je geeft aan welke onderwerpen je wilt bespreken.De kennismaking is via zoom. De link ontvang je direct in je postvak na het plannen van de afspraak.

 02 

STRATEGIESESSIE 

Yes, tijd voor jouw strategiesessie!  We starten met jouw visie en missie. Stap voor stap stuur ik het gesprek naar een concreet plan. Inspiratie verzekerd!

 03 

RECAP IN JE MAILBOX

Boordevol nieuwe ideeën kun je aan de slag. Voor de volledigheid ontvang je van mij een a4 met een samenvatting van onze strategiesessie in je mailbox. Wil je uitwerkingen uitbesteden? Dan ontvang je een voorstel in je mail. 

04

KOSTEN

  175,- euro ex. btw 

Anouk Strijbos fotografie - personal branding shoot marketingmeid-32.jpg

Nathalie Bommezijn

Marketingmeid

Een strategiesessie helpt je op weg naar meer overzicht. ruimte en focus. Ik geloof zelfs dat het je (werk) geluk brengt. Ervaren? Plan dan een afspraak!

"Tijdens onze brainstorm is zij mijn inspirator en kompas. Wat ik nog niet helder had, heeft zij spot on gebracht."

DENNIS

bottom of page